fredag den 27. januar 2012

Det har været en lang og mærkelig uge

Først havde jeg en feriedag mandag, som egentligt var bestemt til at være min dag. Men så var der så meget........... og den endte med at jeg lige hjalp Alexander med at bage hindbærsnitter, han skulle have med dagen til madklub (de er nogle stykker der mødes en gang om ugen og skiftes til at lave mad, og så er der en der har dessert/kage med).

Tirsdag fik han så migræne og måtte melde afbud - men der var flere syge - så det blev aflyst og skubbet til onsdag - så hindbærsnitterne blev spist.

Onsdag morgen havde vi en aftale med en murer, som skal lægge de sidste klinker i kælderen, så vi kan blive færdige med det der sviner. Han mente dog der ville gå noget tid, inden han kunne gå i gang.

Torsdag formiddag ringer han så og siger, at der var gået noget galt med deres arbejdsplaner, så var det ok de startede nu hos os. Det var det bestemt - men vi havde slet ingenting flyttet - det var meningen, vi ville i weekenden. Men det tog de sig af ( så nu står der ting overalt ). Og det var dejligt at komme hjem til - klinker i to af gangene. Men her til morgen kom der ingen. Vi blev enige om, at det vist var noget med, at de arbejdede længe de andre dage for at holde fri om fredagen............
Men senere på formiddagen ringede mureren så for at fortælle, at nu havde de fuget det, de havde lagt i går og nu pakkede de sammen, for nu var der igen kuk i planerne. Og han vidste ikke, hvornår de kommer og laver den sidste gang og vores forgang - øv øv..... Støv over det hele og ikke færdig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar