torsdag den 22. oktober 2015

Weekenden står i loppernes tegn

Vi skal afsted både lørdag og søndag - bilfirmaet Nielsen og Pedersen arrangerer bagagerumsmarked og vurderingsdag v/Lauritz.com - så vi napper både Frederikshavn og Aalborg. Nu fik vi jo 4 kasser bøger forleden aften - så der er lidt at sælge ud af.

Jan er på Frederiksberg i dag og kommer hjem i morgen. Han besigtiger badeværelses projektet og ville se, om han kunne begynde at gøre lidt rent derovre. Det har jo støvet gevaldigt, da de bankede fliser ned mm.

I dag er Alexander ankommet med stor stil til Laos. Han fandt ud af forleden, at han ikke som planlagt kunne komme med bus fra Cambodia til Laos, så han bestilte en flybillet. Synes den var noget dyr - men eneste mulighed. Han bliver noget påholdende med pengene, men det er nok set i forhold til at han har levet i Cambodia med ophold og mad og drikke for ca. 100-150 pr. dag :)

Men det viste sig, at det var en billet på første klasse han havde fået bestilt - derfor en høj pris. Jeg spurgte om det havde været godt. Og ja det havde det, god benplads - et varmt håndklæde, temp. lige nu er 40 grader om dagen og 30 om natten derude, så det var dejligt. Flyveturen var på ca. 1 time og han fik serveret aftensmad, juice, kaffe og te - så han synes faktisk det havde været en noget stressende tur - med alle de traktementer, skrev han.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar