søndag den 25. oktober 2015

En ulykke kommer sjældent alene :(

For en måned siden fik jeg lavet en fyldning hos tandlægen, en gammel plombe skulle skiftes - den trængte sagde hun. Det kostede en bondegård. Men bagefter gjorde det ondt, når jeg tyggede med den. Jeg fik slebet af og det hjalp lige en tid. Det mest trælse er at jeg arbejder i Hobro og har tandlæge i Aalborg - det koster en halv feriedag hver gang. Så i sidste uge begyndte det at gøre MEGA ondt. Jeg tænkte at jeg må vist hellere prøve at ringe igen. Men det nåede jeg ikke - fredag knækkede tanden - så nu må jeg så bruge endnu en feriedag på den tand - håber at de kan tage mig i morgen.

Weekendens kræmmermarkeder har været spild af tid............

og for lidt siden tikkede en sms ind fra min søster. Min mor har været på skadestuen - 3 sting i en finger .......................... hmmmmmm

4 kommentarer:

 1. Jamen, for pokker da, jeg synes, du samler på ulykker lige nu - forhåbentlig går det snart over

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, for år tilbage grinede jeg, når nogen snakkede om reparationsalderen, måske der er noget om snakken.

   Slet
 2. Min tand knækkede i går, Gitte, så vi er i samme båd og jeg håber også, at tandlægen har tid i morgen. Ellers er jeg nok nødt til at slå nogen ihjel ;-)

  SvarSlet
 3. Jamen dog Liselotte, vi er fra den tid hvor de borede vores tænder så tynde, at de ikke holder til ret meget. Og jeg kan godt følge dig :) Jeg har ikke kunnet spise ret meget siden fredag - så jeg er bange for at svinde ind til det rene ingenting - hvis ikke jeg får hjælp i morgen :)

  SvarSlet