onsdag den 7. oktober 2015

Jeg sidder og er lidt nervøs

om en time skal jeg opereres - jeg skal have taget af mine øjenlåg. De er så tunge, at jeg indimellem lige må motionere dem for at få dem op, så jeg føler jeg kan se ud af øjnene. Og tit får jeg at vide, du ser altså så træt ud........

Det håber jeg så nu bliver ordnet - det er et mindre indgreb - men alligevel kan jeg mærke lidt sommerfugle i maven.

Det er på Sygehus Syd - så jeg går derud - så har jeg fået lidt luft i dag, for jeg ved ikke, hvordan det bliver bagefter - jeg må ihvertfald ikke selv køre derfra :) så jeg må nappe en taxa, når jeg skal hjem.

For nogle år siden skulle jeg have fjernet et modermærke på halsen, da tog jeg bilen og kørte afsted. Jeg havde så ikke lige tænkt på, at med sting på halsen, så kunne jeg næsten ikke bevæge hovedet. Og hvem havde fået parkeret sin bil, så det egentlig var meningen, at man skulle bevæge hovedet for at se om der kom nogen. Da jeg havde siddet et stykke tid og prøvet og prøvet at få vendt mig, sådan jeg kunne se bagud - så tænkte jeg - det må bære eller briste - så jeg talte til 3 og bakkede så - og håbede at kom der nogen - så så de mig :) det gik og jeg kom hjem.

2 kommentarer:

  1. Jeg kan da godt forstå, du har sommerfugle i maven, men forhåbentlig er det hurtigt overstået
    Pøj pøj

    SvarSlet