lørdag den 20. december 2014

Håber at der nu er ro på hen over julen :)

I onsdags da min mor skulle hjem fra Farsø sygehus - fik vi det arrangeret, så hun blev selvindskrevet på en aflastningsplads på Vestergården - her kan hun betale for at være i 14 dage.

Min søster sendte mig et snapchat af mor - da hun var installeret på værelset med kald om halsen. Hun så rigtigt glad ud og min søster skrev, du kan glæde dig til at møde mor igen. Hun er helt forandret. Nu er hun tryg.

Og juleaften kan hun komme hjem til min søster og 1. juledag ud til os. Dejligt.

I morgen skal jeg se om jeg kan få fat i en visitator i kommunen, så vi kan se hvad vi fremadrettet kan gøre.

Så i dag er Jan og jeg i gang med juleforberedelserne - jeg har pakket de sidste gaver ind og vi har været hos min søster med dem de skal have. I eftermiddag skal der bages boller og steges frikadeller til 2. juledag - hvor vi kører til Viborg til Jans lillebror.

I går da jeg kom på arbejde lå der en lille pakke på min stol


Den er fra Simon :) min kollegas dreng. Jeg har strikket et par sokker til ham - som han er vældig glad for og så kan jeg pifte, det synes han er sejt. Så nu er der så en lille gave til mig - som skal under juletræet. Jeg glæder mig til at se, hvad der er i pakken.

2 kommentarer:

  1. Jeg håber sandelig, visitator kan se fornuften i, at de mor får noget hjælp, det vil også give jer lidt ro.
    Sød dreng, ham Simon, spændende hvad der er i pakken

    SvarSlet
  2. Det håbe jeg også - jeg har også talt med et rehabiliteringscenter - som gerne vil tage hende ind til intensiv træning - men første når skinnen er af armen. Og det bliver den først midt i januar, hvis hun er heldig.
    Ja, jeg glæder mig også til at pakke op og se :)

    SvarSlet