fredag den 12. juli 2013

Så forsvandt den uge.......

Lørdag efter kræmmermarked i Sæby - læssede vi først bilen af for kræmmervarer og så læssede vi den igen med malede skuffer, maling mm - og så kørte vi til København.
Vi var fremme ved 21.30 tiden - vejret var stadigt pragtfuldt - så vi parkerede og gik en tur hen på en nærliggende Cafe og fik en godnat øl og en Irish Coffee.

Oppe i lejligheden var der mega varmt efter at have stået lukket til i en uge - Alexanders kaktusser havde overlevet, men en krydderurt var død og et par chili planter, måtte havde troet, de var ved det, for den ene havde sat en lille chili.Alexander og Nadja var til Roskilde Festival - så vi havde lejligheden for os selv om søndagen.
Så vi fik slebet noget, spartlet væggene op i korridoren og givet køkkenbordet en gang olie mere.
I løbet af dagen kom de hjem med en del af deres oppakning og hentede bilen, så ville de læsse resten ind og køre det hjem i kælderen, når koncerterne sluttede søndag aften. De var hjemme omkring midnat.
Vi havde bestemt, at når det nu var en del af vores ferie - så ville vi nyde København om aftenen.
Så søndag aften gik vi en lang tur og fandt et hyggeligt sted, hvor vi kunne sidde ude og spise aftensmad.

Mandag arbejdede vi videre, mens de unge restituerede sig :-) og om aftenen var der enighed om sushi.

Tirsdag var hele styrken så i gang, der blev malet, slebet, oliereret og sidst på eftermiddagen, da kræfterne slap op, så blev der badet og Jan og jeg kørte hjem sammen med Nadja. Så siden har Alexander selv været i gang med at male og slibe. Der er stadig et stykke vej tilbage.
 
 
Onsdag var vi så igen i Sæby. Torsdag skulle jeg starte på arbejde, men afspadserede fra kl. 13 - så vi kunne køre til Løkken.
 
I dag har Jan så sidste feriedag og efter jeg kom fra arbejde - har vi bare nydt terrassen, en bog og et glas vin.


2 kommentarer:

  1. Jeg skal da love for, I får lavet noget, det er godt, I også husker at nyde sommeren

    SvarSlet
    Svar
    1. Det husker vi :-) lige pludselig er sommeren jo forbi. Og at vi købte lejlighed lige til sommerens start - var jo ikke helt planlagt. Så må vi jo se at få det bedste ud af det.

      Slet