mandag den 18. februar 2013

Jeg er SÅ irriteret........

Der skulle komme gulvafhøvler her til morgen.
Efter at have ventet og ventet og jeg skal jo på arbejde også...... så ringede jeg og fik den mest bovlamme undskyldning, først om en maskine der ikke virkede og så en mand, der var kommet på sygehuset og nu kunne de ikke finde hans bil, hvor maskinerne var i - de havde kørt og ledt efter den en halv time..............

De kunne komme onsdag i næste uge.... og så er Berger igen hjemme hos os på 2. sal - og når vi lejer ud, kan vi ikke være bekendt, at han så ikke må færdes på trappen.

Så om 14 dage.......... når Berger igen har en friuge - så kan der høvles. Spurgte pænt om de så ikke vil være søde at ringe, hvis der kommer noget i vejen - så vi ikke står og venter.

Og nu jeg vi så igen ikke komme videre med det sidste på huset. Den 1. juni har vi haft det i 7 år og vi stadig ikke færdige. Hele tiden har vi haft noget stående rundt omkring - fordi et rum var under renovering. Det er jeg SÅ træt af - nu vil jeg bare gerne være færdig.

2 kommentarer:

  1. Det er sådanne håndværkere, der giver branchen et dårligt ry; hvor er det da irriterende

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg var så sur og gal, at jeg havde den indre varme på vej på arbejde - jeg behøvede hverken vanter eller noget - tror aldrig jeg har spadseret den tur så hurtigt.

      Slet