lørdag den 9. februar 2013

HAY "look alike" puder på bestilling (og en hjort)

Alexander bor på meget lidt plads - men hans 3/4 seng skulle med til København - den tager rigtigt meget plads - så den er seng, sofa, lænestol og sikkert mange andre ting.
Han synes, han manglede et par puder til at have i ryggen, når den er sofa. Og han havde set nogle HAY puder, som han synes var smukke - men for dyre til en på SU. Så han ringede og spurgte sin mor, om hun ikke kunne lave noget lignende og til en anden pris.Og selvfølgelig kan hun det. Vi snakkede om farve mm og i Stof og Stil blev der købt ind. Knapperne fandt han hos BettyP - godt han selv valgte, for jeg blev noget overrasket, da han linkede til dem. Samtidig fik jeg så selv lavet nogle knapper, til et par puder til mig selv.


Samtidig med jeg syede HAY puderne - syede jeg også en for sjov - for længe siden købte jeg på et loppemarked et stort broderi i en ramme. Det var hjorte i en skov. I Stof og Stil fandt jeg det perfekte stof til bagsiden. Jeg vidste ikke om Alexander ville kunne lide den - men så kunne jeg vel sælge den til sommer på et marked. Men det kunne han :-)


2 kommentarer:

  1. Det er godt at have en mor, der både vil og kan :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er det - det kender du også til - ved jeg :-)

      Slet