fredag den 18. januar 2013

Så gik den ikke længere......

Har længe haft det lidt underligt - først en uge med en mega hovedpine og så de sidste dage med kvalme. I morges måtte jeg give fortabt, var stået op for at tage bad, skulle til Århus med kolleger i dag til møde.
Da jeg lige havde sæbet håret ind i shampoo - blev jeg dårligt og var lige ved at besvime og måtte sætte mig ned og skynde mig at skylle sæben ud. Og så var jeg tilbage i sengen. Øv. Jeg har sovet og lige nu fået lidt at spise - fordi jeg synes det måtte til. Men nu er kvalmen taget til.

Måske har jeg gået så længe, fordi der ligesom ikke har været tid til at give fortabt.

For 1½ uge siden blev min mor opereret i højre arm - hun har leddegigt og får nogle gigantiske knuder på albuen - denne her var på størrelse med en appelsin. Så den var lidt kompliceret. Efter operationen var hun ude hos min søster det første døgn, og derefter kom hun hjem. Men en kvinde på 76 år med højre arm i gips, er lidt prisgivet. Så torsdag - min sene dag på arbejde - gik jeg ud til hende. Jeg havde købt en deal.dk hos Kokkens Køkken - 8 stk. smørrebrød, som jeg tog med på vejen.
Så var der til hende dagen efter også. Og så fik jeg vasket op for hende. Det samme lørdag, da lavede vi mad herhjemme og tog ud og varmede i hendes ovn, og spiste med hende og vaskede op igen. Og så var der igen mad til dagen efter. Mandag fik hun gipsen af og kunne det meste igen selv.

I går ringede min svigermor så til Jan og sagde, at hun lå på sygehuset med et brækket bækken.......... i forvejen er hendes lår sat sammen med skruer og hun har en kunstig hofte.... De kunne ikke operere, det skal gro sammen af sig selv. Det vil tage ca. 1½ måned. Hun er kommet hjem i dag - så der kører Jan ned i morgen og tjekker.

2 kommentarer:

  1. Jamen for pokker Gitte, det er da i overkanten af, hvad I kan blive ved med at klare
    Jeg håber, du får sovet og hvilet, så du kan blive frisk til alle udfordringerne

    SvarSlet
  2. Puha det lyder ikke rart, min bedstefar har selv lige fået kunstig hofte (http://www.soballe.com/default.asp?MainMenuId=29&PageId=147&Sub=147&Desc=Kunstig-hofte), som heldigvis er gået godt. Men kan høre at I bøvler med mange ting I jeres familie.

    kh Anders

    SvarSlet