lørdag den 19. januar 2013

Jeg hækler studenterhuer.....

I år er for os det helt store studenterår.I uge 26 kender vi 7 unge mennesker, som bliver studenter.

Min søsters Amalie, Jans lillebrors Katrine, en af mine rigtig gode veninders Cathrine, en gammel kollega og god venindes tvillinger Lisa og Daniel, vores venner vi var sammen med nytårsaften - deres Joakim, og så en nuværende kollegas papdatter Simone. VILDT.... ikke.

Og ihvertfald de tre af dem, bliver vi inviteret med til, og så har jeg tiltusket mig adgang til Amalies afslutning på studenterkørsel - de ender nemlig hos min søster - og jeg er HELT sikker på, at jeg bliver nødt til at komme og hjælpe til :-) De er så skønne, den dag de er blevet studenter - der er ikke noget mere livsbekræftende end at se og høre på dem.

Så jeg hækler huer til pynt på borde og på kort.

Sidste år havde jeg god succes med at sælge dem på kræmmermarkeder også.

Faktisk var der en der ringede til mig i juli sidste år og ville bestille 20 stk. til i år - hun havde set dem hos nogle venner, som fortalte at det var mig, der havde lavet dem. Og hun tænke, at måske lavede jeg dem ikke mere næste år og ville sikre sig dem i god tid.

Jeg sælger dem for 5 kr. pr. stk.

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak skal du have. De er hyggelige at lave - lidt pullerværk - men det hele behøver jo ikke altid, at skulle gå så stærkt.

   Slet
 2. Hejsa.

  Jeg har en bekendt der meget gerne vil bestille nogle små huer hos dig, men vi kan ikke finde din mail, vil du mon være sød at skrive den, så kan hun komme i kontakt med dig:-)

  Vh Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise.
   Det lyder dejligt :-) her får du min mail gittebach@stofanet.dk

   Slet