mandag den 14. maj 2012

Store loppeweekend

Weekenden har stået i loppemarkedernes navn - lørdag havde både Jan og jeg en bod på Trekanten, og det var meget bedre end det plejer at være - så det var vi godt tilfredse med.

Søndag skulle vi så prøve Aarhus - jeg havde på Facebook, set at nogle unge mennesker havde taget initiativ til at starte et alternativ til Ingerslev Boulevard i Mølleparken- på den måde, at tidspunktet for markederne bliver meldt ud på mail og så er det først til mølle, på den måde håber de, at det ikke bliver de samme, som står der hver gang. Så jeg havde meldt mig til deres mailliste og vi var heldige at få en stand i søndags.

Så søndag morgen pakkede vi bil og trailer og kørte hjemmefra kl. 6.30 - vi var lidt usikre på, hvor Mølleparken lå og hvordan aflæsning og parkering var deromkring. Så hellere i god tid.

Vejret var dejligt - solen skinnede - rapsmarkerne var smukke og gule og der var næsten ingen trafik.

Vi fik en dejlig plads lige ned til åen og med kig over til Aros.

Vejret holdt sig i skindet - der var tørvejr og ind i mellem lidt sol - og masser og masser af mennesker. Helt vildt - og der var mennesker hele dagen - selv da vi pakkede sammen - kom der stadig folk forbi.


Vi var hjemme kl. 19 og efter at have tømt bil og fået aftenmad - så var vi godt nok ikke til pænt brug længere. Der var ingen tvivl om, at vi sov godt i nat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar