søndag den 16. oktober 2011

Arbejdsweekend..........

Jeg er nu endelig færdig med at sortere i resterne fra sommerens loppemarkeder - Jan har været på genbrugspladsen med et læs og vores Bar skal nu blot rengøres - så er vi klar til Alexanders fødselsdag i næste uge - nu kan vi være i rummet igen.

Alexander er kommet hjem fra en Københavner tur - desværre uden sin kortholder med kørekort, Dankort, sygesikringsbevis og kort til svømmehallen. Så det blev en dyr tur. Han har anmeldt det til politiet - men det nytter nok ikke alverden. Nu må han i gang med at skaffe nyt af det hele. Jeg grinte lidt til morgen - der stod i avisen at politiet i Indre København havde haft et overfald, hvor der var stålet penge o.l. og at der havde været yderliger to anmeldelser om tyveri fredag aften og senere stod at det især gik ud over berusende unge mænd - så jeg fortalte Alexander at han var nævnt to gange i avisen. Det var kun mig der synes det var sjovt :-)

Og så blev jeg færdig med julegave nr. to i dag......... Kan vist godt vise billede - tror ikke niecerne ved at jeg har en blog.

1 kommentar:

  1. Hvor irriterende, at folk ikke ved hvad der er DIT og MIT...

    SvarSlet