søndag den 3. april 2011

Vi har været til brunch på Prinses Juliana i dag....

I dag fylder min mor 75 år og vi havde inviteret hende ud for at spise brunch.

Det skulle være en hemmelighed, hvor vi skulle spise. Hun har i flere år snakket om Prinses Juliana, en restaurantbåd som ligge lige ved Limfjordsbroen - men hun har aldrig været der. Det havde vi bestemt, at det skulle hun så i dag.

Vi hentede hende 20 min. før vi skulle være der og så kørte vi lidt omkring - hun bor ikke langt fra båden - så i princippet kunne vi være der på 3 min. Først kørte vi lidt ud af mod min søster, så drejede vi fra og kørte ind mod byen, for så at dreje ud mod Vestbyen igen, hvor min mor bor. Hun var helt på bar bund. Selv da vi parkerede næsten lige ved skibet - havde hun ikke fattet mistanke - men troede vi skulle længere ud langs havnen. Det det blev en god overraskelse..............

Og det var rigtig lækker mad :-)  Efter maden kørte vi hende hjem igen. På lørdag har hun inviteret os alle ud + veninderne - på Papegøjehaven og spise frokost. Det bliver helt sikkert hyggeligt.

Hjemme igen gik vi i gang med det sædvanlige - slibe og male på opgangen. I går fik vi nemlig slet ikke lavet noget. Vi var til loppemarked og kræmmermarked - og alle vores fund skulle sorteres og vaskes af. Mor var med, hun syr nogle fine kort og til det bruger hun en bestemt slags tråd. Og hende hun køber det af, havde en stand på et kræmmermarked i Halvrimmen, så det var der,turen gik til i går.  Og bagefter var hun med hjemme og spise rester, vi havde haft gæster fredag aften til ost og rødvin. Og selv om vi spiste meget ost - så var det lidt tilbage. De fleste købt i Sallings delikatesse - uha det er lækkert.

2 kommentarer:

  1. Det er jo lutter lækker mad, I spiser for tiden. Jeg har godt nok ikke været på Princess Juliana - endnu, men jeg har hørt meget godt om maden der. Papegøjehaven og Sallings delikatesser kender jeg, mums

    SvarSlet
  2. Det var rigtigt lækkert mad på Juliane - det er værd at prøve.......
    Og ja - vi spiser lidt over evne i denne tid. Godt vi har et stort hus, vi kan afreagere på :-) ellers blev vi vist alt for store.
    Da vi kom hjem i eftermiddag - havde Alexander bagt lækre pandekager med banan og blåbær i.

    SvarSlet