onsdag den 23. marts 2011

Nej, hvor jeg nyder mit nye badeværelse.........

Det har fået et lille ugle tema. Badeværelset er det gamle køkken og toilettet på 1. salen - som er blevet sammenlagt. Døren til toilettet er muret til og køkkendøren er bevaret. Men i gamle køkkendøre var der glas foroven...... Det gør ikke så meget - det er jo kun Jan og jeg, der skal bruge det - men jeg synes alligevel at det blev meget gennemsigtigt. Så jeg fandt på at købe nogle stickers og sætte op - det ser faktisk rigtigt ok ud. Og det blev to skønne ugler - en mor ugle og en far ugle - tror jeg.
Og så kom de næste par ting af selv selv - i vinduet i en butik i Aalborg - så jeg en ugle lysestage og for et par dage siden gik jeg forbi tilbudsøen i Salling og fandt et lille uglefad - som kan bruges til at lægge øreringe o.l. i.
Udenfor temaet er en lille fed budda flyttet ind - han sidder og holder sig for øjnene, når vi er på toilettet :-) Han er slet ikke til at stå for.

2 kommentarer:

 1. Sikke et lækkert badeværelse, jeg kan da godt forstå, du er glad for det.

  Opskrift til vesten i Kauni på min blog er fundet på Familiejournalen.dk

  SvarSlet
 2. Hej´. Ja, jeg syr alt patchwork på maskine. Det tæppe du har kommenteret ved er syet vha det der hedder paperpiecing. Man syr på papir og river det af bagefter. Det var rigtig sjovt at lave. Der er en DIY / tutorial her http://www.filminthefridge.com/2009/04/27/a-string-quilt-block-tutorial-paper-pieced-method/
  Har ellers altid kun syet firkanter men har nogle andre designs i støbeskeen.
  God weekend.
  Smil fra Sine

  SvarSlet