tirsdag den 18. januar 2011

Nomineret på www.bolius.dk...


Jeg er blevet nomineret til en idepris på http://www.bolius.dk/ - sidste sommer var i vi gang med at lave et gæstetoilet i vores kælder - mens jeg gik og malede, ringede en gammel kollega for at høre om jeg ville have nogle "loppekasser" af hende. Hun ved jeg elsker at tage på markeder om sommeren og sælge ud af vores overskud.


Så selvfølgelig sagde jeg ja, lagde malerpenslen og kørte ud og hentede kasserne.


Jeg sortede i dem for at se om der var noget jeg selv kunne bruge :-) og så fandt jeg Bjørn Wiinblad platterne - de er så smukke i sort hvid med dejlige tegninger. Et par af dem havde været klæbet op med noget, som sad fast på bagsiden og det kunne ikke tages af. Ud med dem sagde min mand, dem kan du ikke sælge.....


Men det var da synd, at smide dem ud - så de blev lagt lidt til side og jeg gik i gang igen med malingen og jeg har det sådan, at det er næsten meditation at male, så kan jeg forestille mig rummet, hvordan skal det være, vasken var jeg sikker på hvordan skulle se ud - den skulle være magen til den i stueetagen. Men resten af rummet var stadig på "tegnebordet" i mit hoved. Og pludselig kunne jeg se platterne være en smukt frise rundt i rummet. Jeg forelagde min mand ideen, og som sædvanlig sagde han, gør som du synes, det plejer jo at blive godt.

Som sagt så gjort - da malingen var tør, gik jeg i gang med at banke huller til platterne og fik dem muret ind. Og resultatet ............ det synes jeg selv blev RIGTIGT godt.


Så klik ind på http://www.bolius.dk/ og stem på mig - hvis du også synes ideen er god.


3 kommentarer:

  1. Hvor er det hyggeligt, at du er kommet herud i Blogland også, Gitte.

    Sikke dog en smuk frise. Jeg ELSKER Bjørn Wiinblad og kigger altid efter ham, når der er "lopper" i farvandet. Idéen her er da lige til at eftergøre :-)

    SvarSlet
  2. Det ser altså super fed ud ;-) tillykke med nomineringen... håber du vinder... ;-)

    SvarSlet