lørdag den 13. februar 2016

I torsdags brugte jeg min fødselsdagsgave :)

Koncerten med Dúné - hold da op, det var en super oplevelse.

Kanon musik og vældigt sceneshow - og vi var altså ikke de ældste, der var inde og høre dem :)som opvarmning var et andet band Noréll - de var knagme også gode - forsangeren havde en fantastisk stemme.

De sidste uger har været travle, der har været en masse på jobbet - var på Nyborg Statsfængsel sammen med alle juristerne og tage et referat - det gik der en hel fredag med - hjemme fra 5.45 og retur i Aalborg 21.15.

Jeg er valgt til TR suppleant - jeg havde ellers lovet mig selv, at det var jeg færdig med. Men INGEN meldte sig og vi er virkeligt på den, hvis vi ikke bliver repræsenteret i SU. Så det endte med, at en ung HK´er meldte sig, hvis jeg ville være suppl. - så nu vælter det igen ind med mails fra HK  i min indbakke - og vi har været afsted på første netværksmøde.

Sidste lørdag var jeg ude og spise brunch med de allerførste kollegaer, jeg har haft. Fra dengang jeg startede i lære i 1978. Et par af dem, har jeg ikke mødt i 35 år - det var virkelig hyggeligt. Også det at få lidt at vide, om hvad der er sket med alle de andre, jeg arbejdede med dengang.


2 kommentarer:

  1. Hvor jeg dog kender det med altid at få blandet sig ind i alverdens ting, det giver som regel en masse arbejde.
    Heldigvis laver du da også mange hyggelige ting

    SvarSlet
  2. Ja, det er svært at lade være med at række armen når, når ingen andre gør det :)

    SvarSlet