søndag den 7. juni 2015

Det blev en rigtig træls lørdag

Vi har de sidste mange år hørt om kræmmermarkedet på Rønnerhavnen i Frederikshavn. Det skulle være så godt. Sidste år var der 200 kræmmere og masser af besøgende.

I år havde vi så bestemt, at vi blive prøve det. Men....... vejret - hele ugen op til var det skiftevis regn og sol med 25 grader, der blev lovet. Fredag aften så det ud til at regnen ville falde om natten og lørdag morgen kl. 7 ville det stoppe. Vi satte vækkeuret til kl. 5 og tjekkede igen vejrudsigten. Det samme - så vi blev enige om at tage chancen - så sad vi ikke senere herhjemme og fortrød.

Men det havde nok alligevel været bedre :)

Jan havde hentet vores trailer, som står hos nogle gl. genboer - for skulle til sådan et godt marked, så skulle vi også have varer med. Så pakket blev bil og trailer og afsted det gik mod Frederikshavn. Det regnede hele vejen. Men lige da vi kørte ned mod havnen holdt det op - jubiiiii. .............. Indtil vi stod ud af bilen og blev mødt af dette syn


Så er der godt nok langt til Aalborg.......... Vi fik læsset af og skubbet/slæbt traileren ind til siden. Jan fik hjulet bakset af og kørte ind til byen for at se, om han kunne købe et nyt hjul. Imens fik jeg bordene samlet og det hele stillet op. Og lige da jeg var færdig - så kom der en MEGA byge. Jeg nåede at dække bøgerne ned - men porcelænet blev vasket af. Da den var drevet væk - kunne jeg så rydde op efter skaderne - tørre af og hælde vand ud af vaser og krukker. Og jeg var gennemblødt - jeg havde taget et par strømper på i sandalerne om morgen - indtil det blev så varmt :) jeg kunne tage dem af. ........... Så resten af dagen stod jeg i rigtig våde strømper og sandaler.


Og hele området var et stort mudderhul. Jan kunne ikke få et dæk - først tirsdag. Så han kørte til Hals for at hente sin far og mors trailer - for vi skulle jo have tingene med os hjem igen. Så ham så jeg ikke meget til - før vi næsten skulle pakke sammen igen. Og på tirsdag skal han så omkring Hals med trailer, når han kører på arbejde og så ned og se om han kan sætte hjulet på traileren nede på havnen. Vi snakkede med opsynsmanden og han fik vores tlf. nr. - for den kom til at holde foran en båd, men han sagde det var ok - de kunne nok skubbe den væk - hvis båden skulle ud.

Det var godt nok en skod dag. Var vi da bare blevet hjemme.


2 kommentarer:

  1. Hold da op, så kunne det da næsten ikke være blevet værre. Håber, I er kommet jer over turen, forhåbentlig bliver du ikke alt for forkølet af at have stået i våde strømper

    SvarSlet
  2. Nej - det er sådan noget - vi en gang kan grine af :) Men lige når det står på - så er det godt nok skidt. Heldigvis har jeg vist et jernhelbred - det håber jeg da - for jeg kan ikke mærke at der skulle være noget i anmarch - men jeg tænkte selv tanken lørdag aften.

    SvarSlet