fredag den 30. januar 2015

Grrrrrrrrrrr........ så nåede han lige at gøre det en gang mere

Det har været en forfærdelig uge at komme igennem - sidste uge på mit nuværende arbejde. Jeg har skulle sige farvel til mange, som jeg har det rigtigt godt sammen med. Det er blevet til mange knusere, e-mails og telefonopringer og jeg har fået gaver og søde kort.

Grunden til at jeg har søgt andet arbejde - er at jeg ikke har kunne trives med min nye leders arbejsmetoder. Han har ikke styr på noget - altid er han meter bagefter og vi får ingen informationer, og så er det umuligt at lave et godt stykke arbejde.

Som noget af det sidste jeg gjorde i dag, var at sende ham en mail og bede om en udtalelse.

Lige for lidt siden, da jeg kiggede min private mail - lå denne

Hej Gitte 
Det kan du helt sikkert.  Da jeg ikke formoder du står lige pt og mangler den, vil jeg gerne om du kunne vente nogle uger med at få den. 


Håber du er indforstået med det?

Hilsen 

OG DET ER JEG BARE IKKE...............

Så nu har jeg selv skrevet en og mailet til ham - så skal den bare kopieres over i en brevskabelon. Pling plong dynamo - hvor svært kan det være.

Hold kæft - hvor er jeg glad for, at jeg har fået andet arbejde. 

2 kommentarer:

  1. Hvor er det godt, du har fået nyt job med sådan en chef. Den slags chefer findes der desværre alt for mange af; jeg bad om en udtalelse fra min tidligere chef for fem måneder siden, men har intet hørt - han er nemlig fuldstændig ligeglad

    SvarSlet
  2. Jamen - det er da utroligt - 5 måneder........ Jeg har gjort det, at da jeg svarede, sendte jeg den cc til den øverste leder. Det har jeg i øvrigt gjort med flere mails i den sidste tid - hun skal altså se, hvad vi er op imod.

    SvarSlet