søndag den 18. maj 2014

Alexander havde en god nyhed i går

Og den vil helt sikkert gøre hans liv lidt nemmere.

Hver gang han bliver presset/stresset eller glæder sig til noget - bang - så får han migræne. Det er næsten ikke til at holde ud at se på. Og hans vidste, at nu hvor eksamenstiden kommer - så får han et eller flere anfald. Og det sætter ham i den grad ud af spillet - når man må trække stikket ud en hel dag. Og jeg tror, de fleste af hans venner har oplevet, hvor skidt han har det under et anfald.

I hvert fald var der en af hans veninder, der havde ham i tankerne, da hun, som er i gang med en journalistuddannelse på universitetet, lavede et interview med en som led af migræne i stor grad, samt en læge på Dansk Hovedpinecenter. De fortalte, at der fandtes en pille, som ikke mange læger kendte eller ikke skrev ud, som var rigtig god.

Efter hun havde fortalt det til Alexander, fik han bestilt tid hos lægen.

Og i går ringede han og sagde han havde en god nyhed............. Han var vågnet med migræne, havde taget en pille og lagt sig til at sove. Vågnede efter 1½ time og migrænen var væk :-) han var lidt tung i kroppen, men det var ingenting. Senere på dagen spurgte jeg, hvordan det gik med migrænen og svaret var : hvilken migræne :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar