tirsdag den 17. december 2013

Lørdag i København

Efter at have spist morgenmad på hotellet, gik vi en lang tur. Først gik vi ud i Torvehallerne og hilste på Alexanders rigtigt gode ven Niklas. Han arbejder i smørrebrødsbutikken. Han havde haft besøg af Alexander dagen før, efter vi havde spist med ham. De skulle planlægge nytårsaften. Alexander havde godt sagt, at vi var i København og at vi ikke ville være sammen med ham :-)

Efter Torvehallernes fristelser .......... gik vi bare ud i det blå. Det er dejligt bare at  gå, kigge på detaljer, kigge på folk og nye butikker. Der er så mange fine detaljer på de gamle huse - Jan faldt for et gelænder til en kælder
Og jeg for nogle husgavlesidst på eftermiddagen gik vi tilbage på hotellet - fik en eftermiddagsdrink og gik op og slappede lidt af på værelset med en bog og en krydsordsopgave.

Senere gik vi ud for at finde et sted at spise - det viste sig ikke at være så nemt - når vi ikke havde bestilt bord. På vejen faldt vi i snak med en mand, som åbenbart havde den hobby, at han tog billeder og solgte til Se og Hør. Havde lige solgt et billede om Tommy Seebachs gravsted - Jan tjekkede dagen efter i Se og Hør - og jo der var det billede, han havde vist os. Og i dag havde han taget et billede af Mary på cykel med de to små tvillinger foran i kurven - så måske ser vi også det i Se og Hør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar