mandag den 23. september 2013

Weekend tur til Frederiksberg

Alexander manglede lakmaling - for at kunne blive færdig med at male. Og jeg havde næsten en hel spand tilbage fra dørene. Og vi havde stadig 7 kasser af hans bøger i kælderen. Så en rask beslutning i fredags - inden Alexanders lejer flytter ind - så vi ikke længere kan sove hos ham - bestemte vi os for at stå tidligt op lørdag og køre mod hovedstaden.

Så var der pludselig en masse ting, han også godt ville have hjælp til - når der kom en bil.

Han bestilte et cafe bord til køkkenet hos Sinnerup i Århus - som vi lige skulle have med på vejen. Vi var i Århus i god tid, og der var bagagerumsmarked på Bispetorvet. Og sørme om jeg ikke spottede en filmplakat i ramme med Dan Turell, som Alexander er vild med - den var sort/hvid med lidt tekst i rødt.
Og da jeg var derovre først på ugen, snakkede han om at han manglede noget at hænge op. Så en rask beslutning - 50 kr. :-) - så var onkel Danny med i bilen.

 
Og han faldt i god jord på Frederiksberg. Dejligt.
 
Så videre mod Herlev, hvor jeg havde vundet en auktion med musselmalet porcelæn. Skal nok vise skatten frem senere. Da vi nåede frem, havde Alexander lavet aftale om køb af en Hay seng (jern), som han og Jan skulle ud og hente. Og bagefter en tur i IKEA og hente skab til badeværelse.
 
Aftensmaden indtog vi på La Vita é Bella på Falkoner Alle. Det kan bestemt anbefales.
 
 
Søndag skulle vi ikke noget bestemt. Så vi kørte ud til Carlsberg og så det marked, der var der og bagefter gik vi en tur i Frederiksberg Have. Hvor er der smukt.
 


Der var suttetræer og elefanter...............Men vi var godt nok pænt trætte i går aftes - da vi nåede hjem til Aalborg. Og det med bilen fyldt af ting - som Alexander havde sorteret fra. Så det kan jeg så kigge på i eftermiddag.Ingen kommentarer:

Send en kommentar