torsdag den 28. marts 2013

puha, har lidt sommerfugle i maven lige nu

Jeg har lige sendt en underskrevet købskontrakt af sted :-)

Vi er i gang med at købe en ejerlejlighed på Frederiksberg...........

Sidste weekend var vi på tur til København. I julegave har vi givet Jans forældre og min mor en Københavner tur. Så kan de komme over og se, hvor Alexander slår sine folder.
Denne gang var det mine svigerforældre, vi var af sted med. Jans lillebror har en dreng på samme alder som Alexander, som også er flyttet derover. Så vi kunne slå flere fluer med et smæk.

Lørdag morgen kom de ud til os og vi spiste morgenmad sammen og så drog vi af sted. Lidt over middag var vi i mål. Vi spiste frokost på Cafe 8-tallet og bagefter viste Alexander rundt på sit kollegie.

Herefter kørte vi farmor og farfar ind på hotellet, både for de lige kunne hvile lidt, men også fordi vi havde en anden mission. Alexander havde fundet en lejlighed, vi skulle ud at kigge på. Og den kunne vi godt forstå, han synes var god. Den kunne jeg godt se mig selv i også. Det var sælger, der viste rundt, fordi mægler havde fri om lørdagen. Så først søndag kunne vi fange ham og give vores bud.
Og nu har vi skrevet en betinget købsaftale............

Senere lørdag mødes vi med fætter Christian og vi spiste sammen. Det var rigtigt hyggeligt.
Søndag var vi ude at se, hvor han boede og derefter var vi i Torvehallerne. Her fik mine svigerforældre en på opleveren, tror jeg. Efter en hotdog på Nørreport Station kørte vi omkring Ørestaden, og fik Alexanders ting pakket sammen, så han kunne komme med retur til Aalborg.

2 kommentarer:

  1. Det lyder da spændende med lejlighed på Frederiksberg, det er et skønt område.
    Torvehallerne er et fantastisk sted at handle, jeg kunne godt bruge noget lignende her i Aalborg

    SvarSlet
  2. Ja, der hvor vi er i gang med at købe, var der smukt og virkede meget roligt. Og Alexander siger, at der ligger masser af gode butikker og cafeer i området. Så vi håber det falder i hak.
    Torvehallerne - ja, hvis de lå i Aalborg - så gik jeg fallit :-) der er så mange lækre ting at blive fristet af.

    SvarSlet