fredag den 7. september 2012

Vi kom ikke til Vejgård by Night............

for vi blev lidt sure.....

Vi havde begge taget tidligt fri fra arbejde for at komme hjem og pakke bil. Da jeg kom hjem, ville jeg godt lige spartle et par huller oppe i kvistlejligheden, så der var klar til maling i dag. Jan ville så lige smutte over og sondere terrænet, se hvor vi kunne holde og læsse af osv.
Men hurtigt var han tilbage, der stod nogen på vores plads, sagde han. Jeg spurgte, om han så ikke havde sagt til dem, at de stod forkert. Men de sagde, hvilket han også kunne se, at der var klæbet nr. på fliserne og de stod på det nr. de havde. Han fandt så vores nr. - vi skulle stå midt i det hele og næsten oppe i Remas indkøbsvogne.

Jeg fandt vores tilmeldingsblanket, og Jan gik over i banken, for at høre hvad der var galt. Han havde taget fri fra arbejde for at stå i kø og købe netop den plads, vi gerne ville have. De kunne godt se, at det ikke helt holdt med den plan, de havde haft, som man kunne pege på og sige et nummer. Men det var ikke dem, der havde sat nr. op. Ham ringede, de så til - men han kunne ligesom ikke se problemet. Mente at det kunne være ligemeget  om man blev flyttet lidt.
Det synes vi så ikke........
Så vi blev hjemme. Og så malede vi i stedet for og måske godt det samme - for omkring kl.16 startede regnen.  Så vi ville kun have nået at pakke ud - før vi skulle pakke sammen igen.1 kommentar:

  1. hmm, det lyder ikke som om, der har været meget styr på pladserne i Vejgård.
    Godt I fik malet i stedet for :-)

    SvarSlet