mandag den 30. juli 2012

OL i bueskydning

Herhjemme er det Jan, der følger med i sportens verden - det siger ikke mig ret meget.

Men lige nu - så følger jeg pigerne i bueskydning.

Måske fordi jeg/vi har kendt dem siden de var små piger :-) Alexander har gået til bueskydning en gang for længe siden nu........... sådan føles det.
Han var faktisk ret god - men så blev han syg - og da han blev rask, var han kun en splejs på 23 kg. selv om han næsten var 12 år. Og da han igen prøvede at være til træning - kunne han ikke trække, de mange kilo på sin egen bue og skulle starte forfra med en begynder bue. Så han kom aldrig rigtigt i gang igen.

Men han skød sammen med Carina, som nu deltager i OL - og han gik faktisk også i parallel klasse med hende på Vejgård Østre. Maja og Louise skød også dengang - Louise er lidt ældre, men hendes bror var i samme aldersklasse som Alexander.

Det er sjovt at følge de piger, som nu er blevet så store :-) Jeg krydser fingre.2 kommentarer:

  1. Det gør det selvfølgelig sjovere, når man kender deltagerne - så selv curling til OL i Nagano, da jeg arbejdede med skipperen
    Det er da en grumme historie med Alexander, håber han kom sig helt over sin sygdom

    SvarSlet
  2. Ja, det er spændende - Carina skal skyde igen i morgen - godt vi har ferie lidt endnu - når nu de skyder om formiddagen.
    Ja, Alexander er 100% frisk igen. Det var en ondsindet knude i hans tarm - så han var gennem nogle skrappe kemobehandlinger med alt hvad det fører med sig. Men han var en sej lille gut.

    SvarSlet