tirsdag den 7. februar 2012

Jeg har øvet mig i mit nye værktøj

Jeg har skåret lapper til et tæppe. Jeg har klippet fem gamle herreskjorter i stykker for at lave et lille tæppe af dem.

Også for at øve mig i at bruge en skærer i stedet for at sidde og klippe........ Imens har jeg hørt lydbog. Jeg har fundet et kanon koncept - synes jeg selv. Jeg elsker at læse bøger - men synes at jeg har for lidt tid til at gøre det.
Og hele sidste sommer købte jeg masser af gode bøger på div. loppe og kræmmermarkeder.
En af dem fik jeg også på lydbog. Men jeg synes også der er noget særligt ved at sidde med en bog - når jeg slapper af sidst på eftermiddagen.
Men jeg fandt ud af - at kombinationen er helt vildt fed. Så jeg kan høre lydbog når jeg sliber og maler. Og efter et bad og der så er tid til afslapning - så kan jeg fortsætte med selv at læse i bogen. På den måde får jeg "læst" meget mere.

Murer fik lagt de sidste klinker i går og lige nu er han i gang med at fuge dem. Så heller ikke i dag, kan jeg lave noget på opgangen. Så om lidt vil jeg gå ned og bage boller til fryseren og så se hvad jeg ellers får lyst til. Måske skal jeg i gang med at sy lapperne sammen.

God dag til alle.

2 kommentarer:

  1. Det er da en god idé at bruge gamle herreskjorter til at øve på - med mindre din mand mangler dem :)

    SvarSlet
  2. Uh, hvis jeg skulle bruge Jans gamle skjorter - så skulle jeg vente i flere år inden det blev til et tæppe. Tror faktisk ikke han har haft mere end 5 forskellige skjorter i de 23 år vi har boet sammen :-) Skægt at Alexander er blevet en "skjorte og butterfly" type...

    SvarSlet