onsdag den 19. oktober 2011

I dag er det 20 år siden vi blev forældre

Til synes vi - den dejligste dreng i hele verden :-)

For 20 år siden var der det dejligste sensommervejr - jeg vågnede med, troede jeg, ondt i maven fordi jeg dagen før havde spist for meget af min mors ris a´la mande. Men efter et stykke tid - kunne jeg mærke at mavesmerterne ligesom kom med intervaller........... og Jan blev vækket.

Vi ringede til sygehuset og jeg tog et bad. Jeg ville gerne have lidt morgenmad, inden vi tog afsted, så Jan løb - og jeg mener løb - op for enden af gaden til bageren. Men den havde endnu ikke åben. Så han LØB hjem igen. Vi pakkede det fornødne og han løb igen op til bageren. Stadig ikke åben. Så bestemte vi at tage afsted og så måtte vi se, hvad vi kunne købe omkring sygehuset.
Vi bestilte en taxa og da den kom LØB Jan ned og satte sig ind......... og jeg kæmpede mig ned fra 2. sal med tiltagende veer. Imens gjorde Jan  Taxachaufføren klar - at der kunne gå lidt tid - fordi jeg var gravid :-)

Kl. var ca. 6 om morgenen da vi kom ind på fødeafd. og lidt over middag var han født. Hold da op hvor var han lækker - det er imponerede, man kan slet ikke se sig mæt i sådan en lille fyr.

Og vupti nu er han 20 år - og jeg synes stadig han er lækker (håber ikke han læser med - for så får jeg skæld ud for at skrive det).

1 kommentar:

  1. Tillykke med Jeres store dreng - håber I får en dejlig dag ;-)

    SvarSlet