onsdag den 8. juni 2011

Der er varmt i København

Jeg kom herover i mandags - og for søren da - her var varmt..........

I går valgte jeg så at tage sandaler på fra morgenen af - og hvad skete så - da mit kursus sluttede og jeg skulle ind til København - så stod det ned i lårtykke stråler, og mine sandaler blev helt vildt glatte indeni af vandet og var farlige at gå i.

Så i dag valgte jeg den sikre løsning - lukkede sko........ og nu er der så igen 200 grader ca. Med det resultat - at jeg lige nu, efter at være kommet tilbage på hotellet, var nødt til at få vasket fødder - fordi jeg ikke selv kunne holde ud at være sammen med dem på så lille et sted :-)

Skal vist lige tjekke lidt bedre op på vejrudsigten i morgen.

Lige inden jeg kom tilbage på hotellet havde jeg et stop på Kgs. Nytorv i selskab med en svalende IceBlend fra Baresso. Jeg elsker at sidde på en bænk og kigge det liv - der foregår der. Forskellige nationaliteter, børn og voksne, tykke og tynde.......... der suser forbi.

Om lidt vil jeg nette mig lidt mere og så gå ud og finde et sted at spise aftensmad. Der er nok af spændende steder at vælge imellem.

2 kommentarer:

  1. Ja, det er ikke nemt at klæde sig på i det skiftende vejr - håber du nyder København alligevel, jeg kører derover fredag for at holde Pinse hos datter og barnebarn

    SvarSlet
  2. Du kan tro jeg nyder det. Bare gøre som jeg har lyst til efter kursus er slut. Shoppe. Ikke skulle lave mad. Se TV. Hækle......... Luksus.
    Jeg fandt et dejligt sted at spise aftensmad - sad ude og nød det gode vejr. På vej tilbage til hotellet begyndte det at dryppe og nu vælter det ned med vand.

    SvarSlet