lørdag den 30. april 2011

Hold da op, hvor har jeg været rasende i denne uge.

Jeg er normalt et stille og roligt menneske. Og sikkert alt for flink nogen gange.
Men i denne uge - var der en der trykkede på en forkert knap, og jeg kan ikke huske, jeg tidligere nogensinde har været så rasende.

På bagsiden af vores hus hænger et yderst ucharmerede kabel fra TDC - allerede da vi købte huset, sagde vores murer, at det ikke var så godt for det ødelagde fugerne, der hvor det sad fast. Og da vi ikke har TDC, så har vi heller ikke nogen grund til at have deres kabel hængende.

Så for langt over 2 år siden startede jeg så en eftersøgning af hvem og hvordan det skulle tages ned. Efter flere mails til TDC fik jeg en ledningsplan - den kunne jeg ikke rigtigt bruge til noget - da jeg jo godt kan se hvor kablerne går ! Så ringede jeg til det nr. der stod derpå og fik at vide, at brugte jeg ikke kablerne kunne jeg bare klippe dem ned............ Det tænkte jeg, at det nok ikke lige var så godt.

Så sidste forår var vi så småt i gang med at begynde at planlægge, hvordan haven skulle se ud og hvad der skulle laves. Så var den med kablerne der igen. Jeg ringede flere gange gange til TDC - hvor jeg får at vide tryk 1 for dit og tryk 2 for dat osv og ingen mulighed for at trykke - at jeg gerne vil have fjernet kabler på min mur - så jeg blev stillet om og stillet om og sat på vent og til sidst giver man op. 3. gang jeg ringede blev jeg dog enig med mig selv om - at nu var jeg nødt til at bide mig fast og så komme igennem til en der kunne gøre noget ved mit problem.
Og efter langt over en time frem og tilbage og ventetid alle steder - kom jeg endelig igennem til en. Og han ville sende en mand ud og kigge, og se hvordan det kunne løses.
Den 9.7.2010 måtte min mand så tage fri fra arbejde, da der kom en og kiggede. Han tog billeder, gik ind i naboejendommene og kiggede. Min mand fik så at vide at det ville de tage sig af, måske ikke lige med det samme, men når der var nogen i området.
I starten af oktober havde vi stadig ingenting hørt fra TDC - så jeg ringede igen..................
Ham jeg tidligere havde talt med kunne godt nok ikke forstå - der ikke var sket noget og han undersøgte sagen. Men ingen kunne finde nogen optegnelser fra den 9.7. - så om de lige måtte komme igen og kigge.
Så tog jeg fri fra arbejde og den 20.10.10 kom der så en ny mand og kiggede - både hos os i naboejendommene og nu ville der så blive sat noget i værk.
Ingenting skete og vinteren satte ind og vi troede, at det så nok var derfor, vi ikke hørte noget.

Nu begynder vi så at få fat i murer og VVS og hvad vi ellers skal bruge af håndværkere til at starte projekt have. Den 28.03.11 ringer jeg så igen til TDC og siger, at i starten af maj kommer vores murer og skal rep. fuger på huset og så vil jeg gerne at kablerne er fjernet.
Jeg taler med ham, jeg tidligere har talt med og han er noget fortørnet over at der ikke er sket noget, så han vil rykke.
I tirsdag den 26.04. var der stadig ingen lyd fra TDC - så jeg ringede igen og sagde - på mandag kommer murer............
Ham jeg havde talt med tidligere havde ferie - men den jeg så snakkede med, kigge i min sag og kunne se at det var aftalt at de skulle ringe til mig og aftale noget. Hun ville rykke igen.

Samme dag kl. 13.10 blev jeg så ringet op af min søn. Han fortalte, at der udenfor stod 2 mænd fra TDC som sagde at de skulle ind og sætte en ledning FAST på vores hus.............. og det mente Alexander godt nok ikke var rigtigt.
Jeg bad Alexander give TDC manden mit tlf. nr. så han kunne ringe til mig og hurtigt fik jeg fat i Jan og spurgte om han kunne køre hjem og tilfældigvis var han på vej til et møde lige ved siden af hvor vi bor, så han kunne være hjemme på 5 min.
Så ringede TDC manden og jeg spurgte hvorfor de ikke havde ringet på forhånd, så vi var forberedt og så sagde han det - der fik min film til at knække ............... at han havde fået at vide at der var en hastesag og at HAN derfor var blevet nødt til at undvære sin middagspause for at køre ud til mig.............
Og så turede han frem med at den kunne ikke tages ned - for de havde forsyningspligt og gjorde jeg det selv ville det koste bunker af penge osv - jeg spurgte hvorfor alle de andre jeg havde talt med ikke havde sagt noget om det ........... og at jeg ville have på skrift at de måtte bruge min husmur til kabler. Han hørte ingenting............ Så kom min mand til og tog over. Heldigvis for jeg var rasende og flere af mine kolleger, havde tydeligt kunne følge min samtale :-)
Da jeg kom hjem fortalte Jan, at de havde løsnet kablet og når vi så havde fået ordnet fuger - skulle vi ringe, så ville de komme og bore kablet op igen - ikke i fugerne denne gang med i murstenene.

Resten af dagen og aften brugte jeg på nettet og i alle vores papirer på huset. Og så skrev jeg et 3 sider langt brev om min oplevelse med TDC og skrev at jeg ikke kunne finde nogen steder, at de havde rettigheder til kabelføring på mit hus.

Onsdag formiddag emailede jeg det så - til samtlige emails - jeg kunne finde på TDCs hjemmeside - klageafdelinge, hovedafd., presseafd. osv.
20 min. efter blev jeg ringet op fra TDC der havde læst mit brev og godt kunne se at det var en uheldig behandling vi havde fået. Han ville undersøge nærmere og vende tilbage i løbet af dagen eller allersenest dagen efter.
3 timer senere ringede han igen og sagde at selvfølgelig skulle det kabel pilles ned, når vi ikke havde TDC og forsyningen til de andre ejendommen måtte de så se hvordan de fik lavet.

Hvor svært kan det være.............. hvorfor skulle jeg op i det røde felt - for at det kunne blive lavet.

2 kommentarer:

  1. Hold da lige op... det lyder da fuldstændig tosset, hvorfor f..... kom de ikke bare 1. gang I ringede og fik det ordnet... det er da sådan noget der gør, at man lige tænker sig om en ekstra gang om man overhovedet, hvis det blev nødvendigt, ville have med det firma at gøre.

    Det har da vist overhovedet ikke haft ret meget at gøre med KUNDE-SERVICE! ;-)

    SvarSlet
  2. Nej - kundeservice var det bestemt ikke :-) Jeg tror den sidste, der var her, bare var en der havde brug for at puste sig lidt op - nu han var blevet forstyrret i sin frokostpause.
    Og som jeg skrev til TDC - så hænder det faktisk også at jeg må undvære min frokostpause for en hastesag - men så ER det en hastesag og ikke noget jeg har haft liggende på mit bord i 2 år.

    SvarSlet