søndag den 27. februar 2011

Nu er badeværelset næsten færdigt.....

Nu har vi fået toilet, bruser, badeværelsesmøbler og i dag blev så spejlet sat op - med lys i - uha det er fint. Nu håber jeg så bare at døren - som skal skærme for bruseren - kommer sidst i næste uge som lovet. Så kan vi tage det endeligt i brug.
Jeg har været nede i kælderen og lede i kasser efter ting, som kan gøre sig på badeværelset. Men indtil glasdøren er på plads og jeg har fået sat dørkarme i, som jeg lige skal have malet...... så venter jeg med nipsene.

I mellemtiden for jeg ryddet lidt op på mit arbejdsbord. Alexander har lige nu ingen arbejde, så han er gået i gang med at rydde oppe hos sig. Som han siger, så er det gjort, når han flytter hjemmefra til sommer. Og hold da op - hvor han får ryddet ud. Jeg har lovet ham, at jeg fotograferer og sætter til salg på gul og gratis. Jeg har fået PC spil, bøger og en MASSE tøj han ikke længere kan passe.
Bl.a. en lækker cardigan fra Poul Smith, som han købte for rigtigt mange penge :-) Men han var også så flot, når han havde den på. Men fra starten af 1. g til slutningen af 3. g tog han 15 kg på - og så er der altså tøj man ikke længere kan passe. Selv om det var svært med cardiganen.......... så kom den ned på mit arbejdsbord. Og så håber vi den kan finde et nyt hjem og bo i :-)

1 kommentar:

  1. Hej Gitte :)
    Tak for hyggelig kommentar på min blog. Det er ikke spor svært at linke på et billede. Når du går ind under "ny gadget" og finder dit billede, står der om du vil linke til en side, hvis man klikker på billedet. For at linke til f.eks. min give away, skal du, for at få adressen, klikke på overskriften i mit indlæg, kopiere adressen, og sætte den ind i feltet for link, sammen med billedet. Håber du forstår mig :)
    Ellers kan jeg maile dig, og forklare det med billeder :) Også god weekend til dig :)
    Kh Mette

    SvarSlet